Naar de inhoud gaan

Nathalie Dreyfus

French and European Trademark attorney, Dreyfus & Associés
Persoonlijke informatie
  • Talen: Frans , Engels
  • Nationaliteit: Frankrijk
  • Land van verblijf: Frankrijk

Gebied van specialisatie

  • Arbitrage Intellectueel eigendomsrecht

Ervaring met het juridisch systeem

  • Frankrijk

Professionele ervaring

Nathalie Dreyfus, oprichter van Dreyfus & Associés, helpt haar klanten sinds 2004 met hun projecten op het gebied van intellectueel eigendom. Dankzij haar strategisch advies kunnen haar cliënten alle aspecten van het intellectueel eigendomsrecht begrijpen, zoals de bescherming van handelsmerken, modellen, domeinnamen, auteursrechten en octrooien en de verdediging tegen digitale bedreigingen.

Met haar aanzienlijke ervaring en expertise identificeert ze kansen en risico's bij complexe onderhandelingen en transacties op het gebied van intellectueel eigendom. Nathalie geeft leiding aan een ervaren team dat zich bezighoudt met elk aspect van intellectueel eigendom, van het beheren van IE-portefeuilles tot het beschermen en verdedigen van deze immateriële activa. Nathalie is een erkend deskundige adviseur van het Franse Hof van Cassatie en het Hof van Beroep in Parijs. Ze is panellid bij het WIPO Arbitration and Mediation Center en bij het NAF. Haar specialisaties zijn geschillenbeslechting, maatregelen tegen namaak, technologieoverdracht en UDRP-procedures. Ze adviseert cliënten over alle zaken met betrekking tot intellectueel eigendomsrecht, waaronder de bescherming en verdediging van :

- Handelsmerken

- Ontwerpen

- Auteursrechten

- Octrooien

- Oorsprongsbenamingen

- Plantenrassen

- Domeinnamen

- Software en nieuwe technologieën

- Elektronische handel

- NFT-recht

Nathalie Dreyfus heeft ook expertise in IE-contracten en knowhow op internationaal niveau. Onder haar leiding heeft het kantoor grote successen geboekt in de bescherming en verbetering van intellectuele eigendomsrechten.

Ze heeft ook uitgebreide expertise in alle kwesties met betrekking tot het internet en nieuwe technologieën, zoals phishing, cybersquatting, sociale netwerken, domeinnamen, NFT's, Web 3.0 en online verkoopplatformen. Ze is gespecialiseerd in het verdedigen van bedrijven en hun bestuurders op het internet.

Nathalie werkt als assistent-professor aan de École nationale de la magistra

Neem contact op met CEPANI

Stuiverstraat 8 — B-1000 Brussel
info@cepani.be — +32 2 515 08 35
BTW BE 0413 975 115

Financiële informatie

BNP  BE45 2100 0760 8589 (BIC GEBABEBB)
KBC  BE28 4300 1693 9120 (BIC KREDBEBB)
ING   BE36 3100 7204 1481 (BIC BBRUBEBB)

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneren

VBO/FEB, Ravensteinstraat 4 — B-1000 Brussel
Ma- Vr 09:00u – 12:30u & 14:00u – 17:00u